Kategorija
Add to your life something new !!!
Life is a game. Play it.
Life is a chalenge. Meet it.
Life is a sacrifice. Offer it.
Life is a dream. Realize it.
Video
Hollywood party-sputnik Sampaymoo na kolo 2014 Tenis turnir Sampaymoo 2014

SamPayMoo – NK Kresnice – Veterani

Nogometna ekipa SamPayMoo je na prijateljski tekmi v Krenicah dne 21.05.18 priznala premoč To je bil prvi test za ekipo SamPayMoo pod vodstvom novega selektorja Gorana.

Za ekipo SamPayMoo se je tekma začela slabo, že v 15. minuti so namreč prejeli gol iz kontra napada. NK Kresnice so se zlahka prebijali do sredine nato je sledila taktika ekipe SamPayMoo – offside napadalca NK Kresnice. Prvi polčas je minil in sledila so navodila na kaj vse morajo igralci biti pozorni, Kaj vse je kriv drugi, da drugi ni dosegel gola. Sledil je drugi polčas in ekipa SamPayMoo se je pravilno razporedila po igrišču. Selektor Goran pa je tekmo prevzel v svoje noge in se pridružil na igrišču. V 12 minuti je s kontra napadom napadalec Andrej premagal vratarja NK Kresnice in ekipa SamPayMoo je spet bila v igri. Sledil je penal v 18 minuti za SamPayMoo katerega je v mreži zaključil naš igralec Safet.
Ko je že kazalo da, lahko zmaga SamPayMoo so Kresnice izenačile in 4 minut prek koncem s strelom na gol presenetili vratarja in povedle.
Rezultat NK Kresnice 3 : SamPayMoo 2
Zahvaljujemo se NK Kresnice, da nam je omogočila prijetno športno druženje in Fair Play igro.
Naslednje srečanje bo naslednje leto.

SamPayMoo maj 2018 – avtor texta Duky


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Connect with Facebook

Low-cost shuttle transfer

Sponzorji
  • nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image
Ni dogodkov
Twitter
Facebook