Kategorija
Add to your life something new !!!
Life is a game. Play it.
Life is a chalenge. Meet it.
Life is a sacrifice. Offer it.
Life is a dream. Realize it.
Video
Hollywood party-sputnik Sampaymoo na kolo 2014 Tenis turnir Sampaymoo 2014

Sampaymoo je na terenu NK Kresnice v zadnji minuti kleknila!

V medsebojnem obračunu pred več kot 4000 gledalci sta odločala, kdo bo zaslovel na prijateljski tekmi med srečanjem veteranov Sampaymoo in NK Kresnice.

Že v peti minuti je napadalec Sampaymoo ekipe Gagi sprejel globinsko žogo, prodrl po levi strani, v sredini lepo našel praznino, ter premagal vratarja NK Kresnic. Vodstvo Sampaymoo  1: 0

NK Kresnice so začeli ofenzivno na domačem terenu in v 15 minuti dosegli gol s kontra napada. Rezultat 1.1. Sledili so napadi v konici napadov NK Kresnice kateri so dosegli gol rezultat 2:1.

Po prvem polčasu je bolje kazalo gostom, ki so od petnajste minute vodili igro na zelenici.

Varovance Sampaymoo pod okriljem novega trenerja Darkota so začeli drugi polčas precej bolje. NAVODILA trenerja: »V drugem polčasu pustite vse svoje znanje, ki ga dobivate na rednem petkovem srečanju na igrišču.«

Po 5 zaporednih šansah je končno uspelo izenačiti izid. Nadaljevala se je borbena igra mladih napadalcev v špici ekipe sampaymoo.

Spodbuda varovancem je bila od trenerja Darkota konstantna saj je trener podajal navodila, kam in kje se naj postavijo.

Napadalci Sampaymoo so vratarju domačih, začeli zabijati gole in ekipa Sampaymoo je povedla 4:2 , 15 minut pred  koncu srečanja.

Ekipa sampaymoo se ni potegnila v obrambo, v enakovredni igri so bili celo nevarnejši v konici napadov. Sampaymoo je zapravila lepe priložnosti, domači pa so grozili predvsem s streli od daleč. Natančni so bili NK Kresnice  s streli iz razdalje 15 metrov in izenačili na 4:4.

V zadnji 5 minutah minuti drugega dela je Ekipa Sampaymoo ponovno povedla vendar ne za dolgo, kajti NK kresnice so samo v nekaj minutah izenačile rezultat.

 

 

Pri izvajanju zadnjega prostega strela se je žoga nenavadno odbila od igralca Sampaymoo katero je prestregel napadalec NK Kresnice iz zabil gol.

Končni rezultat NK Kresnice 6: Sampaymoo 5

Po končani tekmi je varovanec ekipe Sampaymoo vzpodbujal ekipo v slačilnici, da imajo lahko pokončno glavo saj so pokazali odlično predstavo na zelenici .

Zahvaljujemo se NK Kresnice, da nam je omogočila prijetno športno druženje in Fair Play igro.
Veselimo se naslednjega srečanja, ki bo naslednje leto.

SamPayMoo maj 2019 – avtor texta Duky


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Connect with Facebook

Low-cost shuttle transfer

Sponzorji
  • nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image
Ni dogodkov
Twitter
Facebook