Kategorija

Add to your life something new !!!
Life is a game. Play it.
Life is a chalenge. Meet it.
Life is a sacrifice. Offer it.
Life is a dream. Realize it.

Video

Hollywood party-sputnik Sampaymoo na kolo 2014 Tenis turnir Sampaymoo 2014

Sponzorji

GENERALNI SPONZOR vseh prireditev  www.latika.si

Oaza zapeljivih dišav,  parfumerija Latika.si

logo

Latika.si je zaupanja vredna spletna trgovina. Vsi izdelki v spletni trgovini so 100% novi v originalni embalaži. Spletna trgovina Latika.si vam ponuja vse vrste dišav, kot so parfumi za ženske, za moške, unisex, toaletne vode, losion po britju, kozmetika, make up, darilni seti, vse za nego kože, kopeli in ličila. V ponudbi imamo preko 10.000 izdelkov po najnižjih cenah. Podjetje Latika d.o.o. je locirano v Sloveniji in smo specializirani za dobavo na področju Slovenije. Zastopamo najbolj prepoznavne proizvajalce kot so: Calvin Klein, Clinique, Hugo Boss, La Prairie, Davidoff, Nina Ricci, Estee Lauder, Burberry, Cartier, Bvlgari, Versace, Givenchy in vseh ostalih proizvajalcev.

 

 

Vidivita Akvaponična pridelava

logoVidivita je registrirana blagovna znamka za pridelke vzgojene v objektih podjetja

V Ljubljani blizu Viča (Kozarje) stoji prvi akvaponični rastlinjak velikosti 1000m2 v Sloveniji. Zdaj neprekinjeno gojimo listno zelenjavo, zelišča in mikrozelenjavo.

Ljubitelji kulinarike so v Sloveniji pogrešali tudi sestavine za pripravo jedi tujih kuhinj zato postopoma dodajamo  rastline glede na povpraševanje potrošnikov. Zaupajte nam svoje potrebe in potrudili se bomo izpolniti vaše želje.

 

Dancefloor “All you can dance”

Tečaji Salsa, Sensual, Swing, Orientalski plesi, Zouk Večeri družabnega plesa … party in še mnogo več.. Dancefloor.

Soleco d.o.o.  Borzna predavanja – Želite obiskati borzne delavnice, kakršne je pred 50-timi leti tudi slavni Warren Buffett?

Obiščite borzno delavnico 2012. z naslovom, – Je delnica avtomobilskega podjetja X precenjena ali podcenjena, če so njegovi bilančni podatki naslednji.

 

Podjetje Harvest d.o.o.

Ste razmišljali o svoji usodi, življenjskem cilju? Kaj bi v življenju radi počeli? Kakšna je vizija, ki vam bo prinesla srečno, mirno življenje v blagostanju in vam pomagala, da boste nekaj zapustili tudi svojim naslednikom?

Pri družbi Harvest vam lahko nudimo izobrazbo, razgledanost, nove prijatelje, zabavo, predvsem pa uspešno in motivacijsko kariero. Vsem zagotavljamo enake poslovne priložnosti, ne glede na spol, nacionalnost, starost, kulturno, politično ali versko usmerjenost, izobrazbo ali strokovnost. Ponujamo vam priložnost za boljše življenje. Z veseljem vas bomo popeljali med najboljše, vas motivirali in ustrezno nagrajevali.

Za vas smo razvili poseben sistem izobraževanja in ga poimenovali Univerza finančne neodvisnosti. V okviru Univerze finančne neodvisnosti vas bomo:

  • finančno izobrazili,
  • vam omogočili, da se boste udeležili številnih strokovnih, vodstvenih seminarjev,delavnic, vrhunskih vodstvenih kongresov … ter
  • vam pomagali, da osvojite različna nova znanja, strategije in tehnike.

Z našo pomočjo boste v nekaj letih postali strokovnjak na področjih prodaje, vodenja, financ, komunikacije, investicij, pogajanj …

NANDIKA  – homeopatsko informirani naravni pripravki. Več športa, boljše zdravje 

Nandika produkti so pripravljeni po recepturi dekana Ivana Mozetiča, duhovnika in zdravilca iz 19. stoletja, ki je odkrival čistost v obliki zdravilnih rastlin. Njegovi izdelki so ljudem pomagali takrat, ko so zdravniki nad njimi že obupali – in prav zato se je njegovo znanje ohranilo vse do danes.

Kaj imajo skupnega Športniki in Nandika?

Telo po športu potrebuje hitrejšo krepitev imunskega sistema Nandika produkti pa so odlična preventiva in tudi podpora pri hitrejši regeneraciji telesa. 

Športniki se razlikujejo od tistih, ki se s športom ne ukvarjajo:-  ekstravertirani, produktivni,  čustveno stabilnejši,  bolje se soočajo s težavami in imajo boljšo samopodobo. 

 

 

PROJEKTIVNI BIRO Emonaprojekt d.o.o.

PROJEKTIVNI BIRO Emonaprojekt d.o.o.

PROJEKTIVNI BIRO Emonaprojekt d.o.o.

 

1993 leto ustanovitve, 612 individualnih stanovanjskih hiš 38 večstanovanjskih objektov in naselij 31 poslovnih objektov 7 projektov v gostinsko-turistični dejavnosti 9 projektov v zdravstveni dejavnosti 26 interierov 2 protokolarna objekta …….. skupaj v 18 letih več kot 800 končanih projektov v 4 državah.

 

 

 

Sensilab –  360° celostne rešitve za zdravo življenje

Zavedamo se, da zgolj uživanje izdelkov ni dovolj, da bi dosegli celovito spremembo in zdrav življenjski slog. Vsaka oseba je edinstvena in potrebuje specifične celostne rešitve.

Zato Sensilab niso le izdelki, temveč celostna podpora, ki vam pomaga do dolgega, aktivnega, srečnega in zdravega življenja.

Z vami mislimo Zdravo od leta 1933Kontakti – TUKAJ:

 

Frizerski salon Studio Stars,

studio starsnega las, striženje, strizenje, modne frizure, kerastase, loreal, barvanje las, nohti, urejene pričeske, poroke, poročne pričeske.

 

 

 

Zajček Bar – Prijazno osebje, Letno – zimski vrt

zajcekna Jurčkovi 79, 1000 Ljubljana – RUDNIK Vas vabi na najboljšo kavico v mestu, na kavico z mlekom in smetano.

 

 

 

 

Pol-ART

Dobrodošli v igrivi svet barv, stekla in večnega optimizma…

pol artSteklo je medij, ki mi omogoča neskončno široko paleto osebnega izražanja… Izdelujem steklene ure, ogledala, nakit in ostale stvari po navdihu.

Sem akademska restavratorka, ukvarjam se tudi z:
– oblikovanjem izdelkov iz stekla
– izdelava vitražev
– keramika, kiparstvo
– pedagoška dejavnost…
– restavriranje kulturne dediščine.
 

Welcome to the playful world of colours, glass and eternal optimism..

Glass is a medium through which i express myself.
I design glass wall clocks, mirrors and jewellery and other arts. I let inner inspiration to be my guide…

My profession is academic restorer and i also design:
– glass art products
– vitrage
– ceramics and sculpture
– pedagogical activity (workshops)
– cultural heritage restoration

E- mail:  info@polart.si ,  tel: +386 31 338 092
 
 

 

 

 

Ultra Slim Italian Design Premium Front Pocket RFID Wallets and Credit Card Holders made from First Class Genuine Leather by ARTINO COLLECTION info na tel: 041 777 144

 

Žametni obešalnik z Dušo in za Uporabo

1x-shadowZakaj prav ta:

  • Žametna prevleka preprečuje obleki zdrs z obešalnika.
  • Ozek dizajn ustvari več prostora v omari.
  • Zaobljeni robovi ohranijo obliko oblek in preprečujejo deformacijo v ramenih.
  • Primeren za majice, bluze, srajce, obleke, ter hlače.

 

E-svetovalec – Vodnik za finance

Kontakt: info@e-svetovalec.com

 

 

Low-cost shuttle transfer

Sponzorji

  • nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image
Ni dogodkov

Twitter

Facebook