Kategorija
Add to your life something new !!!
Life is a game. Play it.
Life is a chalenge. Meet it.
Life is a sacrifice. Offer it.
Life is a dream. Realize it.
Video
Hollywood party-sputnik Sampaymoo na kolo 2014 Tenis turnir Sampaymoo 2014

Božično novoletni nogometni turnir 2019

Kot v najlepših sanjah ekipa VIČ prejeli najlepše darilo!!

Spopad 4 najboljših nogometnih ekip se je pomerilo na Božični novoletni turnirju, ki ga lahko pogledate v video posnetku.

Petkovo srečanje je bilo tokrat res nekaj posebnega. Odigrali smo tradicionalni Božično Novoletni Nogometni turnir 4 ekipe. Zbralo se je 22 nogometašev, ki so vse svoje znanje pustili v igri. Na parketu se je začela odvijati prava športna drama do zadnje tekme.

NAPOVEDI!

Rdeči so bili prepričani, da so favoriti petkovega srečanja, saj so imeli popolno ekipo.

Do uvodne tekme, ki je bila v znamenju zaključka sezone  je taktika ekipe CryptoBoys  » Igali bomo bunker!«. 

Rumeni samozavestni, da lahko čudežno zmagoslavno premagajo vse ekipe.

Kot gosti na srečanje z velikim slogom do zmagoslavja so prišli ekipa Vič.

SPOPADI med ekipami!

Z vrha lestvice petkovega prvenstva so Rumeni premagali Rdeče že na uvodnem srečanju z 2:0.

 • Petkov spored se je začel z obračunom med Rumeno in Rdečo ekipo. Otvoritvena tekma je bila v znamenju Rumenih. V uvodnih minutah so ofenzivno napadli Rumeni z izjemno ekipo in jim v nekaj minutah natresli 2 gola. Zadetek gola, ki je bil tudi najlepši v samo rašle je zadel Luka &Jernej.
 • Odigrala bo taktika ekipe to se je videlo že na naslednjem prvem medsebojnem srečanju med Izjemno kakovostni ekipi CryptoBoys  in Vič, ki sta se pomeri v naslednjem dvoboju rezultat pa se je končal brez zadetkov. Rezultat 0:0
 • V tretjem krogu Božino Novoletnega turnirja sta odigrali ekipi v katerem je bilo največ zadetkov. Preudarni Vičani so v obrambni črti čuvali vratarjev položaj in vse svoje zadetke dosegli iz kontra napadov. Končni rezultat 3:2 za Vičane.
 • Izjemno zanimiva tekma se je odvijala v četrtem kolu kvalifikacij med Rdečimi in CryptoBoys. Rdeči kljub svoji kvalitetni pomlajeni ekipi niso uspeli presenetiti vratarja in priznali, da so jih s pravilno taktiko CryptoBoys ekipa uničili v napadu. Končni rezultat 0: 0
 • Peto kolo kvalifikacij bi lahko bil najzanimivejši v zadetkih. Obe ekipi sta izjemno preudarni in kakovostni zato smo pričakovali več zadetkov. Rdeči kljub ofenzivnim napadom niso uspeli presenetiti vratarja ekipe Vičani. Edini gol, ki je bil na srečanju je bil znameniti s strani ekipe Vič saj so prelisičili obrambno vrsto in v zadnjih minutah zadeli odločilen gol. Srečanje se je končalo z izidom 1: 0 za Ekipo Vič.
 • Taktiziranje in odločanje kvalifikacijskega srečanja je bilo pomembno ravno v zadnjem kolu. Obe ekipi sta potrebovali zmago, da se lahko kvalificirata v finale. Kljub mlajši ekipi rumeni niso uspeli presenetiti vratarja ekipe CryptoBoys. Ekipa rumenih je dosegla gol  kljub temu, da je bil to edini zadetek na srečanju in je izgubila. Rumenim se tokrat ni posrečilo zadeti gola, bil pa je zadetek Rumenih v napačno mrežo saj so Rumeni prejeli avtogol in tako izpadli za finalne. 

CryptoBoys so Rumene odpravili z 1:0 in končali njihovo pokalno pot. Končni rezultat 1:0 za CryptoBoys

Rezultirati kvalifikacijskih tekem: 

 • Rdeči  : Rumeni              0: 2
 • Vič    : CryptoBoys            0:0
 • Vič    : Rumeni                 3:2
 • Rdeči : Vič                        1:0
 • Rumeni : CryptoBoys      0:1

Tekma za tretje mesto, se je razpletla po okusu Rdečih!

Boj za bronasto medaljo so dobili Rdeči odgovornost za odločilen gol pa je prevzel Jasmin, ki zabil vratarju Rumenih gol iz penala. Do Izjemno zanimivega srečanje med obema ekipama je prihajalo med prvenstvenima ekipama Rumenih in Rdečih. Nogometna pravljica se je odvijala vse do zadnje minute. Rumeni pa so športno priznali poraz proti Rdečim saj jim tudi tokrat v zaključku niso bili kos.

Končni rezultat 6:3 za Rdeče.

Drama v končnici finala!

 V izjemno dramatični končnici se je zmagovito srečanje s streli na gol odvijalo od igralca, ki ni bil registriran kot ekipni igralec. Dva gola, ki jih je prispeval neregistrirani igralec Vičanov sta na koncu bila usodna

V finalu med CryptoBoys in Vicani so se je odvijale nepravilnosti na igrišču. Na nogometno zvezo smo prejeli pritožbo CryptoBoys ekipe v katerem navajajo, da so imeli vsiljene igralce za katere se šteje, da niso bili registrirani v ekipi. Na podlagi pritožbe, ki je prispela v zakonitem roku je nogometna zveza sklenila da se odvzame zmago Vičanom in se tako finalna tekma razveljavi.

Zmagovalca Božično Novoletnega turnirja 2019 NISMO DOBILI, kar pomeni, da bomo v letu 2020 odigrali povratne tekme za katere se pričakuje ponovni dvoboj v drugačnem slogu.

Za najboljšega igralca je nogometna zveza razglasila igralca pri Cryptoboys-ih vratarja GIC. ČESTITAMO 

Predstavniki Rdeče ekipe

– Skitek, Jasmin, Paso, Gagi, Mirnes, Milan 

Predstavniki Rumenih na igriscu:

– Tomi, Grega, Jernej, Deci, Stojan, Luka, Duki

Predstavniki CryptoBoys ekipe: 

 • Jaka, Dule, Dare, Gic, Andrej

Predstavniki ekipe Vičani:

 • Brzi, Mato, Malinovc, Rado,Tani

We wish you a merry christmas and happy new year 2020 and a lot of good football games.

See yaaa next Year 2020 Avtor texta Duky  –  www.Sampaymoo.net

 


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Connect with Facebook

Low-cost shuttle transfer

Sponzorji
 • nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image
Ni dogodkov
Twitter
Facebook